• وبلاگ : اردکان آزاد
  • يادداشت : بازيچه نشويم
  • نظرات : 1 خصوصي ، 20 عمومي
  • ساعت ویکتوریا

    نام:
    ايميل:
    سايت:
       
    متن پيام :
    حداکثر 2000 حرف
    كد امنيتي:
      
      
     
    درودبر دوست ناديده ام
    توهمات رومانتيک وانتزاعي (صدرصدذهني) که جنابعالي و دوستانتان در فضاي مجازي تقرير نموده ايد واينچنين گرد وخاک به پاکرده ايد حاصل گيجي وهيستريکي است که در 12 اسفندماه در اردکان عائد شماها شده است. همشهري گرامي سياست ورزي عملي عيني وملموس است ونمي توان ان را در انتزاع وخارج از واقعيت محقق نمود اين تقريرات شما هيچ نتيجه اي جز بسط هيجانات واحساسات وتخليه روحي ورواني جنابعالي وهمفکرانتان ندارد....
    اري رنسانس دوم خرداد به نوعي انقلاب ديگري بود که در رقابت با بنياد گرايي وتنگ نظري و دگماتيک وتحجر و واپسگرايي پيروز شد. دردوم خرداد اکثريت مردم ايران نه بزرگي گفتند به کانديدايي که با تمام حشم وخدم حاکميت وارد رقابت با فرزند فاضل وبا تقوي امام خميني شده بود. نمي دانم جنابعالي در دوم خرداد چند ساله بوديد از درج نوشته هايتان مشخص است که از بلاغت فکري وعقلي مناسبي برخوردار نبوده ايد:
    نبايد به ياد داشته باشيد که بعد از دوم خرداد بود که سفراي کشورهاي اروپايي به کشورمان بازگشتند.
    نبايد به ياد داشته باشيد که بسياري از ايرانيان خارج از کشور بخصوص اساتيد دانشگاه تصميم گرفتند به ايران باز گردند.
    نبايد به ياد داشته باشيد که ريسک سرمايه گذاري خارجي به شدت کاهش يافت.
    نبايد به ياد داشته باشيد که خضوع کشورهاي عربي بخصوص عربستان در مقابل ايران وايرانيان همه را مبهوت مي کرد.
    نبايد به ياد داشته باشيد که کشورهاي اروپايي براي دعوت محمد خاتمي به کشورشان با يکديگر رقابت مي کردند.
    نبايد به ياد داشته باشيد که خاتمي با نفت 11دلاري تورم را 12درصد نگه داشت.
    نبايد به ياد داشته باشيد که تيراژ مطبوعات وکتاب بعد از انقلاب بي سابقه بود.
    نبايد به ياد داشته باشيد که پرستيژ بين المللي خاتمي باعث شد تا ذخيره 72ساعته گندم در کشورمان لبريز از گندم شود.
    نبايد به ياد داشته باشيد که شيراک رئيس جمهور فرانسه بر خلاف عرف ديپلماتيک کشورش براي استقبال از محمدخاتمي از پله هاي کاخ اليزه پايين امد.
    نبايد به ياد داشته باشيد که عربستان خانه کعبه را به روي خاتمي باز نمود.
    نبايد به يا داشته باشيد که موقع سخنراني خاتمي در سازمان ملل صندلي خاليي وجود نداشت ورئيس جمهور امريکا وهمسرش در راهروهاي سازمان ملل مي دويدند تا سخنراني خاتمي را ازدست ندهند..........
    درمورد انتخابات 88نيز انقدر ابهام وجود دارد که .... .
    پاسخ

    درود بر شما. هرچند نظر جنابعالي زياد ربطي به نوشته بنده نداشت. من يک قاعده رايج در سياست را شرح دادم و در آن از همه گروهها مثالي آوردم نمي دانم چرا شما سريع به خود مي گيريد. اما چون نکاتي را مطرح نموده ايد پاسخ مي دهم. 1-توهم نيست بلکه واقعيتي از سياست ايرانيست. 2-گرد و خاکي به پا نکرده ايم در اين وبلاگ زپرتي 3-بنده از نتيجه 12 اسفند به هيچ وجه گيج نشدم. کاملا قابل پيش بيني بود ولي دليلي بر بسته شدن دريچه نقد نمي باشد. چه آنکه نقد از روي دلسوزي و براي پيشرفت است. 4- دوم خرداد رنسانس نبود تنها يک انتخابات بود مانند بقيه. اين توهم دوستان اصلاح طلب است که آنرا رنسانس مي نامند. با اين نگاه سوم تير هم يک رنسانس بود و ايضا 22 خرداد. 5- سنم زياد نبود اما چون هميشه به سياست علاقه داشتم به ياد دارم. 6- سکولاريسم يا دمکراسي ديني؟ اين هايي را که شما از امتيازات دولت خاتمي برشمرديد هرچند بسياري از آنها حقيقت دارد و درست است و البته مزيت اما از توهم حاکم شدن سکولاريسم در ايران است 7-سفرا اروپايي بازگشتند چون فهميدند عملشان فايده ندارد. سرمايه گذاري خارجي به واسطه تصويب قانون حمايت از آن گسترش يافت که البته خوب بود. کدام خضوع؟ من رابطه کنوني با عربستان را به رابطه گرم با دولت سفاک و وهابي سعودي ترجيح مي دهم. کجا براي دعوت خاتمي رقابت مي کردند. هنوز بلايي که همين اروپايي ها در مسئله انرژي هسته اي بر سرمان آوردند را فراموش نکرده ايم. شيراک دو ديدار با خاتمي داشت. ديدار اول را تا آنجايي که من در خاطرم هست شيراک از پله ها پايين نيامد. البته مطمئن نيستم. در مورد آمريکا هم شما به خاطر داشته باشيد در زمان همين دولت، ايران از طرف آمريکا جزء محور شرارت قرار گرفت. دليلش مشخص است. ويژگي بارز سياست خارجي خاتمي انفعال بود. 7-دليل اينکه شما بسياري از موارد بالا را در سياست خارجي را افتخار مي دانيد به نوع نگاه غرب زده جنابعالي باز مي گردد. براي من هرگز توجه دولت هاي اروپايي و دولت سفاکي چون عربستان و آمريکا افتخار نيست براي من اين افتخار است که ملت بحرين و لبنان و انقلابيون مصر و يمن و انقلابيون بالقوه ديگر کشورها ايران را حامي خود بدانند. براي من مهم است مظلومان فلسطيني و لبناني به پشتيباني ما اميد داشته باشند. اروپايي ها براي من پشيزي ارزش ندارند که بخواهم به خاطر رابطه يا عدم رابطه با آنها خود را ناراحت کنم.8- در مورد انتخابات 88 هم حداکثر رايي که نه تخلف بلکه شبهه در مورد آن وجود داشت يک ميليون بود. در هر صورت پيروز، احمدي نژاد بود. از توجه شما ممنونم.